Tagliatella met salami en kappertjes in rode wijnsaus


Tagliatella met salami en kappertjes in rode wijnsaus

Hoofdgerecht vlees, 2 personen

Ingrediënten

  • tagliatella (75 – 100 gram, p.p.)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 100 gram salami in dunne reepjes gesneden
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 50-75 ml. rode wijn

Bereidingswijze

Kook de tagliatella zoals staat op de verpakking.

Bak de salami knapperig in een pan met wat olijfolie. Roer hier de kappertjes doorheen.

Voeg de wijn toe en laat deze 2 tot 3 minuten inkoken.

Giet de tagliatella af en laat goed uitlekken. Doe de tagliatella bij de salami mix, en hussel goed door elkaar.

Breng op smaak met zout en peper.

Serveertip: groene salade met balsamico dressing

En voilà!

bron: Albert Heijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s