Gegrilde groenten met knoflookyoghurt


Gegrilde groenten met knoflookyoghurt

Bijgerecht, vegetarisch hoofdgerecht

Ingrediënten

  • mix van groenten bijv. courgette, paprika, aubergine, wortel
  • yoghurt
  • knoflook
  • zout
  • olie

Bereidingswijze

Snijd de groenten in dunne plakjes. Bij de aubergine moet je de aubergine eerst in een bak met zout water leggen voor ongeveer 10 -20 minuten. Daarna deze afspoelen en droogdeppen.

De olie in een koekenpan verhitten en in kleine porties de groenten gaar grillen aan beide kanten.

In een kom met je yoghurt, knoflook en wat zout. De knoflook fijnpersen of in vijzel met wat zout fijnstampen. Het is belangrijk dat de groenten overheersen en niet de yoghurt. Meng de gegrilde groenten door de yoghurt.

En voilà!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s