Oosterse Spaghetti met prei, wortel en hamreepjes


Oosterse Spaghetti

Hoofdgerecht vlees(vega variant), 4 personen

Ingrediënten:

300 gr. spaghetti
4 eetlepels olie
1 grote ui, fijngesnipperd
1 pakje boemboe voor bami goreng
300 gr. gesneden prei
300 gr. worteltjes, gewassen en in plakjes
200 gr. hamreepjes
eventueel: 125 gr. roze garnalen
vegetarische versie: vervang de hamreepjes door een zakje gemixte noten (ongezouten)

Bereidingswijze:
Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui tot deze begint te verkleuren. Schep de boemboe, prei en wortel erbij. Wok op hoog vuur de groenten al omscheppend in 5-7 minuten beetgaar. Giet de spaghetti af en meng het met de groenten. Roer ook de hamreepjes (en garnalen) erdoor. Laat het geheel op laag vuur nog even goed doorwarmen en serveer direct.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s