‘Semiz Otu Salatası’: Turkse veldsla salade met knoflookyoghurt


Turkse veldsla salade met knoflookyoghurt

Bijgerecht

Ingrediënten:

  • ongeveer 500 gram dikke en romige yoghurt
  • het sap van 1 citroen
  • 1 tot 2 teentjes knoflook
  • 225 gram veldsla (salade kan ook gemaakt worden met postelein)
  • zout en zwarte peper

Bereidingswijze:

Mix met een garde in een bowl de yoghurt met het citroensap en de knoflook. Breng op smaak  met zout en peper.
Voeg de veldsla  (postelein) toe en meng het met de yoghurt.

Direct serveren.

Bron: Food and Cooking of Turkey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s