Bruschetta met tomaat,rucola en balsamico


Hapje, bijgerecht

Ingrediënten:

  • 2 tomaten
  • rode ui
  • rucola
  • knoflook
  • peper, zout
  • olijfolie
  • balsamicoazijn
  • stokbrood/ciabatta

Bereidingswijze:
Haal het vruchtvlees uit de tomaten en snijd de schil in kleine stukjes. Snijd de rucola fijn. Snipper de rode ui fijn (halve rode ui is voldoende). Pers de knoflook en doe alles bij elkaar in een schaaltje. Breng op smaak met klein beetje zout en wat peper.
Maak een mix van 1 eetlepel balsamicoazijn en 2 eetlepels olijfolie. Proef even, en voeg eventueel wat balsamicoazijn en olijfolie toe. Meng dit door het tomatenmengsel heen.

Snijd het stokbrood/ciabatta in dunne plakjes. Wrijf elk stukje in met een half teentje knoflook (alleen er even overheen wrijven). Doe het tomaten mengsel erop.

Bron: Tana Ramsey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s