Cheesecake Trifle met hangop, frambozen en blauwe bessen


Hangop met frambozen, blauwe bessen en bastogne

Nagerecht, 6 personen

Ingrediënten:

  • 1 pakje diepvries frambozen of 1 a 2 doosjes vers
  • 1 pakje diepvries blauwe bessen of 1 a 2 doosjes vers
  • 500 gram hangop yoghurt
  • bastognekoeken
  • vanillesuiker

Bereidingswijze:
Haak ongeveer 2/3 van de bastognekoeken in een foodmaster fijn.
Maak een mix van de hangop met de vanillesuiker.
Pureer de helft van de frambozen en de helft van de blauwe bessen in de foodmaster. Wanneer het wat zurig is voeg wat suiker toe.

Doe in een schaal eerst de helft van de bastogne. Daar bovenop de helft van de hangop. Daar bovenop de helft van de frambozen-blauwe bessen puree. Herhaal dit. Versier de bovenkant met de overige frambozen en blauwe bessen.

DIRECT SERVEREN!!!

Bron: Albert Heijn (eigen variatie)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s