Gevulde courgette met gehakt en cranberrycompote


Gevulde Courgette met Cranberrygehakt

Hoofdgerecht vlees, 4 personen

Ingrediënten:

  • 2 courgettes
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 eetlepels kerriepoeder
  • 175 gram cranberrycompote
  • 4 sneetjes brood, verkruimeld
  • 1 pak notenrijst

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
Halveer de courgettes en schep het vruchtvlees eruit met een lepel; laat wel een randje van ongeveer 1 cm. over. Snijd het vruchtvlees fijn.
Doe in een kom het vruchtvlees met de ui, rundergehakt, brood, cranberrycompote en kerrie en meng dit goed.
Doe de courgettes in een ovenschaal en vul ze met het gehaktmengsel.
Bak de courgettes in ongeveer 45 minuten gaar in de oven.
Kook ondertussen de notenrijst voor bij de courgettes.

Bron: Albert Heijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s