Gegrilde broccoli met ketjap


Bijgerecht vegetarisch


Ingrediënten:

– 1 stronk broccoli
– 1 eetlepel ketjap manis
– sesam zaadjes
– olijfolie

Bereidingswijze:
Snijd de broccoli in grote roosjes en snijd deze doormidden, zodat je 1 platte zijde hebt.
Roerbak deze in wat olijfolie totdat ze beetgaar zijn, voeg eventueel wat water toe als het aan gaat branden. Blus het geheel af met de ketjap manis en laat nog even doorsudderen. Doe de broccoli in een schaal en strooi er wat sesam zaadjes over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s