Saltimbocca met varkenshaas


Hoofdgerecht, vlees 4 personen

Ingrediënten:
400 a 500 gram varkenshaas
1 eetlepel gedroogde salie
80 a 100 gram Parmaham
5 eetlepels olijfolie
deegroller/vleeshamer

Bereidingswijze:
Snijd het vlees in schuine plakken van 3 cm. dik. Leg de plakken tussen 2 vellen vershoudfolie en sla ze voorzichtig plat met de deegroller. Verwijder het folie.

Bestrooi het vlees met peper, zout en salie. Halveer de plakken ham en leg op elk stuk vlees 1 plak ham. Vouw het vlees dubbel en druk stevig aan.

Verhit de olijfolie in een ruime braadpan en bak het vlees 6 min. Keer halverwege.

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s