Aardappelsalade met zongedroogde tomaatjes


aardappelsalade met zongedroogde tomaatjesBijgerecht voor 4 personen
Ingrediënten:
– 500 gram aardappels
– zout, peper
– 200 gram veldsla
– 250 gram zongedroogde tomaatjes (in een pot met olie)
– 3-4 eetlepels mayonaise
– 4 eetlepels creme fraiche
– rode ui
 
Bereidingswijze:
Was de aardappelen en snijd de ongeschilde aardappelen in hapbare stukjes. Kook de aardappel stukjes beetgaar. Giet ze af en laat afkoelen.
Haal de zongedroogde tomaatjes uit de pot en laat uitlekken. Hak/snij in kleine stukjes.
Meng in een kom de mayonaise met de creme fraiche en de zongedroogde tomaatjes. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de rode ui in dunne reepjes.
Meng de aardappels door het mayonaise mengsel. Net voor het serveren meng je de veldsla er door. Verdeel de fijngesneden rode ui erover.

Bron: Foodies Magazine

Plaats een reactie